Feeds RSS

2010. dec. 12.

Ovis karácsonyi ünnepség

Járt az oviban is a mikulás és megkapták a gyerekek az ajándékaikat.
December 12-én megvolt a karácsonyi kis ünnepi előadásuk is a gyerekeknek, természetesen a templomban.
A kicsiknek nem kellett spéci ruha, csak az ovőnéni készített kis glóiaszerű akármiket a gyerekek fejére, a Lilláét egy anyaglka díszítette.
A nagy csoportosok előadtak egy teljesn betleheni jelentet, ott mindenki a szerepének megfelelően volt feloltözve.
A kicsik is nagyon szép kis előadást mutattak be. Voltak angol és magyar versikék dalok, voltak akik külön külön is szavaltak.
Lilla sokszor önállósította magát, ki-ki állt a sorból, le ült, figurázott, ilyenkor helyre pakolta az óvónéni, szólt neki, hogy Lilluska gyere vissza :) akkor külön meg a figurázás ha észrevette vlamelyikőnket, de ez még ilyen kicsiknél elfogadott. Amúgy mondta is a versikéket a többiekkel.
Az ünnepség előtt nem hallottunk tőle egy versikét sem itthol, azt mondta titok, és mivel mondták neki az oviban, hogy ez meglepetés ő annyira ügyesen megtartotta a titkot tényleg nem mondtott el versikét sem.
Nem volt rá semmi panasz csak az, hogy mindig elkésünk és hogy inkább magában játszik, de ez nem különleges az egyke gyerekeknél. a versékékkel sé dalokkal is ugy van ha közösen kell akkor nem mindig mondja/énekli,d e ha felszólitja az óvónéni, hogy mondja el egyedül szépen elmondja.