Feeds RSS

2009. aug. 5.

Locsi és kertészkedés

Ezek a jó kis pancsolós képek a tegnap esti fürdésnél készültek, ha nem álmos kis Manó, nagyon élvezi a locsizást, leszámítva a hajmosást amiért nem rajong, de nincs is nagy cirkusz belőle.


Nálunk az udvaron ilyen 40x40 cm-es térburkoló kövek vannak lerakva homokba, ami közül ki-ki bújik egy két gyom, amit ki szoktunk gyomláni, Lilla is, és mondja is, hogy "gugol" meg "gyomlál".
A multkor amikor Teodora, foltvarrós barátnőm nálunk járt hozott neki egy szép képet, amit nagyon szeret, rendszerint le kell szedni a falról és nézegetni meg beszélni róla. A képen fűként van egy zöld szőrös effektfonal fölvarrva. Az én kicsi kertész lányom a reggel azt is kiakarta gyomlálni :o)

3 megjegyzés:

Kriszta írta...

Az igen, aranyos lehetett :))))

...tiktakro... írta...

e o dulceata fetitza ta cu parul buclat !!! si se pare ca se distreaza nespus cind face baie-baie ;).Da' ratusca care pluteste are ?? :))

Csilla írta...

Da are o familie intreaga de ratuste :o)tot din cuciuc mai are si pestisor, broasca testoasa, vaporas, lebada, gasca si nici numai stiu ce, a galatusa de vreo 3 litri plina cu totfeluri de jucari pentru baie.