Feeds RSS

2009. dec. 29.

Mikulás

Nagy izgalommal várta Lilla a mikulást, mert mindenhol csak arról hallott, hogy majd jön a mikulás és a jó gyerekeknek hoz valami szépet. December 5-én is alig tudtuk délután lefektetni annyira várat már, hogy mikor jön. A mikulás szerepét apósom játszotta el. Persze Lilla még aprócska ahoz, hogy felismerje őt, ráadásul elég jó volt a maszk is nem volt könnyen felismerhető. Mondjuk jövőre jobban oda kellesz figyeljen, hogy nehogy a hangjáról megismerje, most kissé meg volt szeppenve ezért ilyesmit nem vett észre :)
Még délután mondta, hogy majd elmondja a mikulásnak a Mókuska mondókát, gondoltam is, hogy ja persze most mondod aztán majd jól megazolsz :) Na nem mondom, hogy kicsit sem volt meglepődve vagy ilyesmi, de magától elmondta amondókár és oda is mert menni a Mikuláshoz, szóval én azt hittem sokkal jobban megijed majd, de nem így volt.
Nálunk voltak még akersztlányomék, aki már 7 és fél éves és még szépen bekajálta a mikulás sztorit, amin máig csodálkozom, de ez nagyon jó, hisza addig szép az egész, addig van varázsa amig elhiszik a csodát :)
Most jönnön pár két és ha sikerül betennem a filmecske is.

Oda bátorkodik a Mikuláshoz Margit mama kiséretében.


Itt már játszik a Mikulás hozta kis bölcsővel.


Itt már a mikulással játszik, aki átváltozott Lackó tatává :)


Itt együtt játszunk a frissen kapott rengeteg edénykével (most ez a sláger játék nálunk).

Itt Gyöngyi mamával még csak várják a mikulást.



Elfáradt a baba a sok mikulás vártásban, le kell fektetni :)

Itt már köszön elfele a mikulás.