Feeds RSS

2010. jún. 15.

Belekóstoltunk az oviba

Május utolsó napjaiban és június első napjaiban belekóstoltunk az oviba. Csak egy-egy órácskára mentünk. rögtön első nap belcsöppentünk egy szülinapi bulba, ami azt jelenti, hogy felköszöntik akinek szülinapja van és az ünnepelt anyukája hoz sütit meg üditőt.
Nagyon tetszett Lillának az ovi. 11-re mentünk, mert akkortól voltak a gyerekek kint az udvaron és így játék közben szokhatják a picik a közeget. Mi reggel benentünk a városba és addig úgy volt, hogy Margitmamáéknál leszünk, ahol amúgy szívesen van Lilla, de most nem akart fölmenni, ő egyenest az oviba akart menni.
Harmad nap az úton megbeszéltünk, hogy ott hagyon és egy óra mulva megyek érte, Lilla bele is egyezett, ott szépen elköszöntünk és eljöttem, mikor vissza mentem szépen játszott a többiekkel, észre sem vett nem is kersett és az óvónénik is mondták, hogy nagyon jó volt, nem volt vele semmi baj, ennek én nagyon örültem, úgy örölök, hogy könnyen beilleszkedik, nem bújik a szoknyám mögé. Másnap úgy volt, hogy gyereknapi buli lesz az oviban, ugrálóvárral finomságokkal, reggeltől. Délután mi is lekesen sütöttük a sütit a bulira, de másnapra sajnos rém pocsék idő lett, ömlött az eső és Lilla is csúnyán köhögött, így buli helyett doki látogatás lett. Eddig soha semmi baja nem volt a családidokinál, most nagyon balhés volt a kisasszony, na de túl lettünk rajta, kapott antibiotikumot és szirupot, pár nap múlva már jobban is lett.


Oviba mászkálás nem volt pár napig a nátha és a rossz idő miatt. Mikor újra mentünk meglepetésünkre pont a gyerenapi buliba csöppentünk bele, az ugrálóvár szélén még ugrált is Lilla és remekül érezte magát.
Másnap megint volt egy szülinapi buli :)
Utánna volt egy jópofa esett. Ült Lilla egy kis széken a mellette lévő üres volt és az azutánnin ült egy kisfiu, illetve könyökölt amásik széken és nagyon elmélyülten bámulta Lillát :) Én csak néztem, hogy nem semmi már most kezdődik :))))
Ez a kiscsaj csak úgy fogja el csavarni a srácok nyakát, az apja győzze elhesegetni a lovagokat :D