Feeds RSS

2010. máj. 25.

Cirkusz

Még a tavaszon volt a városban egy cirkusz ahol reklámfogásként amikor nem volt előadás lehetett etetni és simogatni az elefántot és a tevét sőt körbe sétáltak velük az egész városon. Lilla is ment apujával minden este elefántot és tevét nézni, nagyon imádta az volt akkoriban a fő program, de akkor nem jutottunk el a cirkuszba.
Most viszont megint jött egy cirkusz és kaptunk rá ajándékba jegyeket elmentünk mi hárman és a keresztlányunk, Erika aki szintén rajong a cirkuszért (hamarosan 8 éves), viszont a szüleinek már a könyökén jön kifelé annyiszor voltak és azért hasonlitanak az előadások hiába más más társulat jön.
Jól szórakoztunk mi is meg a csajok is, Lilla igazán akkor kezdett lekesedni amikor a teve megjenet a porondon :) peddig csak vagy háromszor körbesétált. Voltak aligátorok, iguána, kigyók, na ezeket annyira nem értkelte, hisz csak megmutatják őket és kész, a lovakat és a pónikat már csipte, a láma akadályokat ugrott az nagyon tetszett neki na meg a végén az oroszlánok és a tigris volt érdekes a számára csak addigra már kezdte unni, sok neki a két órás előadás. De úgy összeségében jó volt, azt mondta menjünk még máskor is :)
A cirkusz előtt volt kisvasut amu állt egy gyipből, egy sport autóból és egy tökhintóból lovakkal együtt, mint a Hamupipőkében, na ezzel mentek pár kört a csajok.
Aztán másnap elhoztuk Erikát hozzánk, itt volt déltől késő délutánnig, nagyon jó egyezik a két kis csajszi, ha együtt vannak alig kell velük foglakozni jól elfoglalják egymást.
volt szobaszétrámolás, virág luykasztóval kivágott virágok ragaszgatása, kergetőzés Mayával, hintázás, főzőcskézés, palotában meseolvasás (Erika most elsős, már egész ügyesen olvas, ő olvasta a három kismalacot Lillának a kastély alakú sátorban).
Igazán jó elvoltak, Lilla azt mondta hívjuk még máskor is Erikát és hozzá tette "szeretem Erikát" :)