Feeds RSS

2009. dec. 29.

Karácsony este 2009

Már 24-én délelőtt nagyon lelkes volt, együtt díszítettük a házat, pakolászta a gömböket össze-vissza, csengetet a kis harangokkal, teljesen be volt lelkesülve. Nagyon nem csodálom és gyakorlatilag az előkészületeket imádom leginkább a karácsonyban, a dekorálást, a csomagolást, a fincsi sütik készítését, szóval volt kitől örökölni :)
Délután azzal fektettük le, hogy alszik egy nagyot és ha jó sokat alszik mire felkel az angyalka leszál a szárnyain az udvarra és meghozza a fát amit majd együtt feldíszítünk. Na ettől teljesen felvillanyozódott, mikor felkelt alig várta, hogy lejöhessen megnézni, hogy meghozta-e az anyaglka a fát. Soha nem felejtem el azt a lelkesedést amikor megpillantotta a fát, hihetlenül boldog volt, sikongott örömében :) Aztán tényleg együtt díszítettük föl a fát.



Aztán szépen megvacsoráztunk és a párom felvitte, hogy addig én a fa alá tudjam csempészni az ajándékokat, aztán monduk neki (ekkor már én is fent voltam), hogy meg kellene nézni nem-e járt az angyalka és nem-e hozott neki valami szépet a fa alá. Együtt lementünk, én előre és még csengettem is egy kis angyalka haranggal. Ismét nagy volt a boldogság amikor meglátta, hogy csomagok vannak a fa alatt :) Ettől szép a karácsony és addig szép amig hisszük a csodát :)