Feeds RSS

2010. ápr. 6.

Alvós sztorik


Igen sztorik, mert van pár.
Volt egy időszak amikor egy plédből pár óriási ruhacsipesz segítségével sátor volt készítve az ágyafölé és csak úgy volt hajlandó aludni mint Yakari a kis indián.
Minden előjön azzal, hogy rontja a fény a szemét, van, hogy nem tudjuk csak erőszakkal levetkőztetni és pizsibe bujtatni mert üvölt, hogy rontja a fény a szemét és kapálózik, de többynire azért megvárja amig levetkőztetjük és akkor oltjuk el a lámpát a szobájában.
amúgy még mindig nagyon össze-vissza probrammal alszik, vagyis inkább program nélkül. Nappal van, hogy ki is hagyja az alvást, csak akkor estére meg nem lehet vele boldogulni nyügös és hisztis, kicis még kell neki az alvás napközben.
Este is jópárszor eljátszotta azt a trükköt, hogy letettük szépen 9-9,30 tájt aludni, ő szépen miután megvolt a szokáos Piroska és a farkas megitta a tejét és Snoopy párnástól és Noukie macistól kilógott, és akkor újra vissza kell imádkozni, még el kell mondani vagy 3 mesét és reménykedni, hogy nem jön megint ki, de van, hogy mégis és akkor újra visszavándorlás, újra mese, van, hogy ez az egész zajlik kilencőtől tizenegyig.
Reggel is ritka, hogy nyolcig alszik, többynire 7-kor már kint van de volt, hogy még sötét volt, fél hét és már jött párnástól és macistól jóreggeltet kívánni és közénk bújni.