Feeds RSS

2010. ápr. 7.

Gyerekszáj és ez+az



Imádom ezt a korszakát a kishölgynek, olyanokat mond, hogy leesel a székről :)
Egyszer mikor ép elpakoltam a fördőben a pisilés után megfogja a kezem és már húzz is közben ezt mondja:
" Mami, ne foglakozz mással, gyeje velem játszani!"
Hát majd megettem, és aztán ezt eljátszotta még mindkét nagyinál is :)
A multkor kint voltunk az udvaron, Maya a pulink feküdt a fűvön, mondom Lillának üljön a hátára, aki persze erre egyből szót is fogadott. A kutya bár irtó barátságos vele kimászott alóla. Kérdem Lillától:
Mi történt itthagyott a Maya busz?
erre ő futott utánna az udvaron és közben folyton kiabálta hogy
"Állj meg Maya búsz!!!"
Amúgy nagyon jól elvannak, Lilla a babakocsival szokta kergetni a kutyát, de akutya már alig várja ezt, egyforma akét kölyök, egyik sem hajlandó meghallani ha szólítod :)


Imádta a telet. Apuja is itthol volt szabin még januárban pont amikor volt is hó. Jó sokat szánkóztunk. Persze pottyant is ha nem fogózott de nem lett persze semmi baja végül már nem is csinált ügyet belőle. Volt, hogy ült a szánkón mi szaladva húzztuk majd elengedtük, és még ment vele a szánkó néhány métert, ezt nagyon szerette. A hóember épités is tetszett neki, bár em nagyon volt rá alkalmas a hó mert nem állt össze, de azért egy kis akármilyet csak összehoztunk :) Hólapátoláskor rálapátoltuk sokszor ahavat Mayára, na ezt nagyon csípte ahogy a kutya menekül :) Többnyire alig lehet bevonszolni a játszásból.
Megfázva is csak egyszer volt, de akkor is csak enyhén, csak köhécselt és folyt az orra, láza egyáltatlán nem volt, na de az orrfolyás elég gondott okozott mert még nem sikerül hogy kifújja az orrát így marad az orrszívás ami kész pankráció.